top of page
WIX - Online -1033.jpg

Hoi!

312881168_532986925502510_7436661242028904905_n.jpg

Mijn naam is Marion Stoffels, freelance drone fotograaf, filmmaker en analoog fotograaf.

Vanaf mijn 14e ben ik verzot geraakt op fotografie en film. Zo begon ik op jonge leeftijd al stillevens te bouwen en vast te leggen op mijn kleine kamer in Makkum. Vanaf dat moment startte de tot mijn hedendaagse passie. Vandaag de dag woon ik samen met zijn vriend Robert en onze twee konijnen Muffin en Marus in hartje Groningen.

Nadat ik afgestudeerd ben van Kunstacademie Minerva als autonoom beeldend kunstenaar en mij daarbij gespecialiseerd heb in fotografie en film, ben ik direct met mijn vriend op reis gegaan door Indonesië. Hier heb ik voor het eerst echt landschap en reis fotografie ontdekt en kan ik mij vandaag de dag geen trip meer voorstellen waarbij mijn drone, Fujifilm camera en één van mijn analoog camera's niet meer mee gaan. Een drang om alles vast te leggen is groot. Of ik daarvoor vroeg mijn nest uit ga? Jazeker! IK ga op jacht naar het mooiste licht en vang die! Niks is te gek.

Vandaag de dag houd ik mij dan ook voornamelijk bezig met het vastleggen van ervaringen, reizen, landschappen en lifestyle. Daarnaast leg ik meerdere bruiloften per jaar vast en geef ik graag lezingen over mijn passie.

Wij top de hoogte blijven over wat ik allemaal doe? Neem dan vooral een kijkje op mijn Instagram.

Mijn gear:

Yashica analoog camera groningen film fotografie

Yashica24

Analoog 6x6 camera

DJI Mavic 2Pro drone

DJI Mavic 2Pro

Drone

Mamiya RB67 analoog fotografie

Mamiya RB67

Analoog 6x7 camera

Fujifilm XT3 en XT4

Fujifilm XT3/XT4

Digitale systeem camera

Publicaties:

Volg jij mij al op instagram?

bottom of page