top of page

Een kamelentocht door de Sahara in Marokko, een roadtrip dwars door Duitsland of met de speedboot richting Lombok, Indonesië. Ik hou van reizen. Ik wil de wereld zien, via mijn eigen ogen, maar ook via mijn camera. Ik wil het delen met jullie. Jullie meenemen en het belangrijkste: laten nagenieten net zoals ik dat doe. Onze wereld is groot, maar o zo mooi! Ik pak dan ook elke kans die ik krijg om op pad te gaan.

Ik heb daarom mijn reizen hieronder voor jullie verzameld. Puur om te kijken naar mijn portfolio, maar dus ook om even gezellig met mij mee te genieten :-)

Pssssst, sinds kort heb ik ook een eigen blog, die vind je hier:


 

Little Petra - Online -0502.jpg

Reizen

Wix - Online -0498.jpg

Landen

Het is een groot doel van mij om de hele wereld af te kunnen vinken. Of het nou in de sneeuw in Lapland is of in de woestijn in Egypte. Er valt zoveel te zien, zoveel te doen. Mijn doel is om het allemaal te documenteren, voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor jullie!

Wat staat er in het vooruitzicht? Voor nu zijn we bezig om ons huwelijksreis in te plannen. Heb jij ideeën waar ik absoluut heen zou moeten? Of wil je mij uitnodigen voor een bezoek?
Ik drink graag een kopje koffie met je

 

Wix - Online -9264.jpg
Gasterse Duinen Drenthe Nederland
Wix - Online -.jpg

Ons kikkerlandje

Soms vergeten we hoe mooi de omgeving is waar we onszelf in bevinden. Mede door corona heb ik Nederland meer ontdekt en dan vooral de provincie waar ik zelf woon, Groningen.

Elke dag houd ik het weer in de gaten en zodra er zon verwacht wordt in de ochtend of avond kan je mij met mijn verschillende camera's ergens in ons land wel vinden terwijl ik aan het fotograferen ben.

Wil je eens samen op pad? Of wil je dat ik bij jou langskom? Stuur me gerust een berichtje!

WIX - online -.jpg

Samenwerken? Samen brainstormen? Of heb je een vraag? Stuur me gerust een bericht!

Wix - Online -8975.jpg

Bedankt voor je bericht, ik reageer zsm.

Volg jij mijn reizen al op instagram?

bottom of page