top of page
Wix - Online -.jpg

Met visual storytelling kan je al heel veel vertellen over de foto reportage die je maakt. Tekst is daarbij een ultieme toevoeging om jou mee te laten reizen, jouw eigen reis te laten plannen of te helpen bij bepaalde vragen die nog in je opkomen. 

Zo ben ik al mijn eigen blog begonnen op deze website, maar schrijf ik ook voor andere partijen waaronder Honeyguide, waar ik tevens ook ambassadeur bij ben geworden.

Nomadsland - online -4632.jpg

Rapportages

LOGO-2.jpg
LOGO-2.jpg
Brandweerbusje Columbustravel - online -3079.jpg

Verschillende landen & culturen

Of het nou een tent in Nederland, een yurt in België of surfplanken in Frankrijk. Ik leg graag het complete plaatje vast. Vanaf het moment dat je opstaat met een kopje koffie, totdat je nog even bij een kamvuurtje relaxed voordat je naar bed gaat. De ervaring van begin tot eind. Zodat je meegenomen wordt door de hele beleving heen. Dat is mijn doel.

Zo ben ik op reis gegaan voor verschillende organisaties zoals Honeyguide en Travelbase, om hun te helpen met nieuwe promotie content voor o.a. blogs en social media!

Ben jij de volgende?

LOGO-2.jpg
LOGO-2.jpg
Turkije - online --2.jpg
Wix - Online -.jpg
Brabant - online -3289.jpg

Ons kikkerlandje

Soms vergeten we hoe mooi de omgeving is waar we onszelf in bevinden. Mede door corona heb ik Nederland meer ontdekt, maar mocht ik ook voor verschillende organisaties, denk aan Boerenbed, Visit Wadden en DutchReview op pad om Nederland op de kaart te zetten.

De ene keer sta ik met lieslaarzen op het Wad. De andere keer lig ik in een hottub op het erf van een boer. Er valt zoveel te doen! Het heeft me doen verbazen hoe mooi ons land is, maar ook hoe zeldzaam. Het Waddengebied is werelderfgoed en ik heb er nou al meerdere malen mogen fotograferen in opdracht, hoe vet is dat!

LOGO-2.jpg
LOGO-2.jpg
LOGO-2.jpg

Samenwerken? Samen brainstormen? Of heb je een vraag? Stuur me gerust een bericht!

Wix - Online -8975.jpg

Bedankt voor je bericht, ik reageer zsm.

LOGO-2.jpg

Volg jij mijn reizen al op instagram?

bottom of page